Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی کشور گفت: مجامع اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی هیچگونه اختیاری در تهیه و تنظیم محتوای کتب درسی ندارند و کتاب درسی را با بنر اشتباه نگیرند.

حجت الاسلام محی الدین بهرام محمدیان در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان در خصوص اختیار سازمان‌ها و ارگان‌ها در تدوین محتوای کتب درسی گفت: کتب درسی نشانگر دانش علمی کشور است و محتوای آن بر اساس نیاز‌های اساسی جامعه تهیه و تدوین می‌شود بنابراین به هیچ وجه به سازمان‌ها و ارگان‌ها اختیار دخالت و تبلیغات در کتب درسی داده نمی‌شود تا همانند پشت اتوبوس‌های شرکت واحد و صدا و سیما از این فضای آموزشی برای تبلیغات استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: محتوای کتب درسی بر اصل حفظ شأن علمی، تربیتی و آموزشی تأکید داشته و در سطح ملی رعایت می‌شود. این درحالی است که بازگویی مباحثی، چون محیط زیست به مبنای دریافت وجه و یا تبلیغ سازمان محیط زیست نیست بلکه به این قضیه به عنوان یک مسآله زیست محیطی در کشور توجه شده است که همانند مسائل دیگری، چون اقتصاد مقاومتی، نیاز‌های آینده جامعه را مطرح می‌کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: وزارت آموزش وپرورش با مجامع علمی همکاری بسیاری دارد، اما این امر به معنای دیکته کردن مباحث و وظایف به ما نیست و این اختیار از جانب وزارتخانه به هیچ یک از مجامع اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی داده نمی‌شود.

وی عنوان کرد: سیاستگذاری‌ها فرهنگی _. آموزشی و نیاز‌های عمومی کشور توسط مراجع قانونی همچون سیاست‌های کلی رهبری، مجلس شورای اسلامی، دولت، مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورای عالی انقلاب فرهنگی به طور رسمی مطرح، و نسبت به آن اقدامات لازم انجام می‌شود، اما این حوزه اختیار را برای دیگر ارگان‌ها قائل نیستیم.

محمدیان اذعان داشت: به منظورارتقای اهداف مشترک، وزارت آموزش و پرورش تعاملات بسیاری با مجموعه‌های پژوهشی، علمی و فرهنگی برقرار می‌کند. حوزه‌های علمیه و دانشگاهیان نیز از جمله این مجموعه‌ها محسوب می‌شوند که از نقد‌های آن‌ها در نگارش کتاب‌های تعلیمات دینی استفاده می‌شود.

وی در ادامه گفت: گروه‌های تحلیل محتوا در همه استان‌ها فعالیت دارند و با استفاده تجربه معلمان کتب را نقد، و بر اساس نتایج به دست آمده اعتباربخشی کتاب‌ها در اجرای آزمایشی محتوای کتب درسی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۴۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی «محمد رضا سنگری» در ادبیات پایداری بی بدیل است

به گزارش خبرنگار مهر، رضامراد صحرایی پنجشنبه شب در آئین بزرگداشت دکتر سنگری در جمع مردم دزفول در حسینیه ثارالله دزفول با اشاره به اینکه تکریم مقام معلم هدف اصلی آموزش و پرورش است، اظهار کرد: معلم در اسلام جایگاهی ویژه دارد، جایگاه رفیع معلم به این دلیل است نیکی‌ها را به انسان می‌آموزد.

وی با طرح این سوال که معلم چه می‌کند که خدا و ملائکه بر او درود و صلوات می‌فرستند، افزود: معلم نور می بخشد و معلم کسی است که با جهل می جنگد.

صحرایی با تاکید بر اینکه معلم علمدار مبارزه با جهل و میدان دار روشنایی است، عنوان کرد: در بیان رهبر معظم انقلاب، معلم سازنده زیرساخت کشور است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه معلم کسی است که گوهر وجود کودکان کشور را می‌سازد، گفت: نقش آفرینی دکتر سنگری در ادبیات مقاومت و عاشورا، نقش آفرینی بی بدیلی است و دزفول در بطن خودش معلمانی بزرگ همچون محمد رضا سنگری پرورانده است.

وی با اشاره به اینکه بسیاری از اهل دانش، شور و شعور عاشورایی را از او آموختند، عنوان کرد:

سنگری در ادبیات پایداری نقش آفرین است و معلمان ادبیات پایداری را از سنگری آموختند.

وزیر آموزش و پرورش با عنوان اینکه سنگری، هم عالم است و هم معلم ادامه داد: ویژگی ممتاز سنگری کسب جایگاه رفیع معلمی است چرا که عالم و معلم همزمان در او جمع شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا سنگری متولد اول آبان ۱۳۳۳ در دزفول است. پس از ریاست وی بر گروه برنامه‌ریزی و تألیف کتب درسی زبان و ادبیات فارسی، ادبیات اسلامی وارد کتب درسی شد. او نویسنده، پژوهشگر و شاعر ادبیات انقلاب اسلامی و شعر و ادبیات آئینی و عاشورایی است و آثار وی جزو منابع این موضوعات به‌شمار می‌رود.

وی فعال در نقد، داوری، سخنرانی و بررسی آثار ادبی به‌خصوص ادبیات عاشورایی و دفاع مقدس است.

رشته تحصیلی وی در دانشگاه زبان و ادبیات فارسی بوده که در این رشته با مدرک دکتری از دانشگاه تهران در سال ۱۳۷۳ فارغ‌التحصیل شده‌است. سنگری مؤلف چندین مقاله و کتاب است که در این میان کتب درسی سطوح مختلف ابتدایی و دبیرستان و همچنین دو منبع درسی دانشگاهی وجود دارد.

کد خبر 6095377

دیگر خبرها

  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • نقش آفرینی «محمد رضا سنگری» در ادبیات پایداری بی بدیل است
  • وزیر آموزش و پرورش وارد خوزستان شد
  • انتخاب دو روستای اردبیل به عنوان روستای «دوستدار کتاب» در کشور
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • اعضای شوراها از دخالت دادن تفکرات سیاسی پرهیز کنند
  • قرارداد همکاری اوپن‌ای‌آی با فایننشال تایمز برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی