Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلوه‌های بصری مناسب، ناخودآگاه توجه مخاطب را به تبلیغات شما و کلیک بر آن جلب خواهد کرد. طبیعتا اگر عکس‌های مورد استفاده‌ شما در تبلیغات، به گونه‌ای کارشناسی‌شده در کنار هم چیده نشده‌ باشند، مخاطب را از تبلیغات شما زده ‌می‌کند. ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۰ بازار نظرات

این روزها، روزهای اوج‌گیری و رونق کسب‌وکارهای اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار از حالت کاملا سنتی و حجره‌ای خود خارج شده و به شبکه‌های اینترنتی کشیده شده‌ است. صاحبان سرمایه و مدیران کسب‌و‌کارهای اینترنتی و استارتاپ‌ها، برای رونق‌بخشی به فعالیت‌های خودشان، نیاز به خلاقیت و نوآوری در جذب مشتری دارند. اگر از مدیران فعال در حوزه‌ی تجارت اینترنتی هستید و می‌خواهید با  تبلیغات آنلاین ، مشتریان بیشتری جلب کنید، تا انتهای این نوشته با ما همراه باشید.

چاپ یا انتشار بنر تبلیغاتی، خط مقدم معرفی کسب‌وکار شما به مشتریان احتمالی‌تان است. روزانه هزاران بنر تبلیغاتی در وبسایت‌ها منتشر می‌شوند و این بنرها، درگاهی کم‌نظیر برای معرفی کسب‌وکار شما به مشتریان است. دوره‌ی چاپ بنرهای فیزیکی در سطح شهر رو به افول است و مهم‌ترین بخش تبلیغات، در فضای مجازی و با اجرای سیستم‌های هوشمند تبلیغاتی جریان دارد.

بنرهایی که با سیستم ریتارگتینگ، بازدیدکنندگان تبلیغات شما را به صفحات دسترسی به پیشنهادهای ویژه و ووچرهای اختصاصی برای خرید و دریافت خدمات‌تان هدایت می‌کنند؛ نقش بسیار مهمی در جذب مشتری دارند. اما گاهی، تبلیغات شما، آنچنان که باید، نمی‌تواند در جذب مشتریان، موفق عمل کند و با وجود صرف هزینه‌های هنگفت برای تبلیغات، نتیجه‌ی مناسب نمی‌گیرید. در واقع این تبلیغات نامناسب، صرفا بودجه‌ی شما را هدر خواهد داد. اما چرا این اتفاق می‌افتد؟

خطاهای رایج در طراحی بنر تبلیغاتی

با اینکه پیمانکار تبلیغاتی‌تان، وظیفه‌  طراحی بنر تبلیغاتی  شما و انتشار آن را به عهده دارد، مهم‌ترین عامل پیروزی یا شکست تبلیغاتی شما، خودتان هستید. با کمی خلاقیت و نوآوری، می‌توانید بهترین نتیجه را از تبلیغات‌تان بگیرید. یا حتی برعکس، با اشتباهات رایجی که معمولا بسیاری از صاحبان کسب‌وکار مرتکب آن می‌شوند، تمام سرمایه‌ی تبلیغاتی خود را بدون دریافت بازخورد به باد می‌دهید.

1. استفاده از عکس‌های بی‌کیفیت و رنگ‌های نامناسب

جلوه‌های بصری مناسب، ناخودآگاه توجه مخاطب را به تبلیغات شما و کلیک بر آن جلب خواهد کرد. طبیعتا اگر عکس‌های مورد استفاده‌ی شما در تبلیغات، بی‌کیفیت و بی‌ارتباط با تبلیغات شما باشند یا رنگ‌های به کار رفته در آن به گونه‌ای کارشناسی‌شده در کنار هم چیده نشده‌ باشند، مخاطب را از تبلیغات شما زده ‌می‌کند.

نکته: بنرهای مثال زده شده واقعی نیستند و صرفا به‌منظور آموزش و درک بهتر این موضوع طراحی شده‌اند.

برای طراحی جلوه‌های گرافیکی و عکس‌های بنر، کمی دست و دل‌بازتر عمل کنید و از یک کارشناس گرافیک کمک بگیرید. جلوه‌های بصری مناسب، کمک زیادی به دیده شدن تبلیغات شما می‌کند.

2. انعکاس نادرست هویت برند

مهم‌ترین اشتباهی که صاحبان کسب‌وکار در طراحی بنر تبلیغاتی خود مرتکب می‌شوند، معرفی ناقص یا ضعیف برند و المان‌های موجود در برند است. این نکته را در نظر داشته باشید که برند شما، هویت کسب و کار شماست. لوگو، رنگ‌ها، مفاهیم و المان‌های برند و ارتباط آن با محصولات یا خدمات شما، باید به شکلی واضح، بی‌نقص و پررنگ در برند حضور داشته باشد. هرچه خلاقیت به کاررفته در استفاده از هویت برند شما بیشتر باشد، تبلیغات شما شسته‌رفته‌تر و جذاب‌تر خواهد شد.

اگر هدف شما ارائه‌ی یک ارزش (تخفیف، شرایط ویژه، محصولی جدید و ...) یا درخواست از مخاطب برای ورود به وبسایت یا انجام فعالیتی دیگر است، میزان نمایش لوگوی شما نباید این ارزش یا درخواست را تحت‌الشعاع قرار بدهد و از تأثیرگذاری آن کم کند.

3. نداشتن فراخوان درست برای انجام فعالیت (CTA)

CTA (مخفف Call To Action) به معنی دعوت از مخاطب برای انجام یک کار است. شما می‌توانید بسته به هدف مورد نظرتان، از مخاطب دعوت کنید تا پس از دیدن تبلیغات شما، روی لینک مورد نظرتان کلیک کند، یا با وارد کردن ایمیل یا ثبت شماره‌‌ی همراه، عضو خبرنامه‌ی شما شود. نکته‌ی مهم در طراحی CTA مناسب، نحوه‌ی قراردادن این دسترسی در بنر است.

به  نمونه بنر تبلیغاتی  زیر توجه کنید. درست است که بنر تبلیغاتی می‌تواند به صفحه‌ی مورد نظر شما یا همان لندینگ لینک شود، اما نباید از معجزه‌ی CTA غافل شد که در بنر سمت راست به صورت دکمه «خرید کنید» نمایش داده شده است. همچنین جای‌گذاری این دسترسی باید هوشمندانه طراحی شود و پس از ارائه‌ی اطلاعات کلیدی، مشتری را به انجام فعالیت مورد نظر شما ترغیب کند.

متأسفانه بسیاری از بنرهای تبلیغاتی، از این بُعد روان‌شناختی تبلیغات خود غافل می‌مانند و راه ارتباط خودشان و مشتری را مسدود می‌کنند.

4. استفاده‌ی نادرست از کلمات

اشتباه بعدی، استفاده‌ی نامناسب از کلمات و جملات برای معرفی خدمات در بنر تبلیغاتی است. جملات و کلمات به‌کار رفته در تبلیغات، باید روشن، مستقیم و به ساده‌ترین و خلاقانه‌ترین شکل ممکن، محصول، خدمت، رویداد یا کمپین شما را معرفی کنند. متن تبلیغاتی نباید بیش از حد کوتاه و ناقص، یا بیش از اندازه بلند و خسته‌کننده باشد. متن کوتاه، مشتری را سردرگم می‌کند و به او اجازه نمی‌دهد به‌درستی منظور شما را درک کند؛ هم‌چنین متن و توضیحات اضافه و بیش از اندازه هم مخاطب را زده ‌می‌کند.

دنیای مجازی، دنیای ایجاز و اختصار است. به‌نظر کارشناسان تبلیغات‌های اینترنتی، میانگین آستانه‌ی تحمل افراد در فضای مجازی، در حدود هفت ثانیه است. متن شما باید در هفت ثانیه، برند شما را معرفی و مخاطب را اقناع کند که خدمات شما مناسب اوست.

5. نمایش نادرست اطلاعات

تا به اینجای کار، در طراحی بنر تبلیغاتی هویت برند را به‌خوبی منعکس و فراخوان درستی تعریف کرده‌اید؛ همچنین عبارات مختصر و خلاقانه‌ای برای انتقال پیام‌تان در نظر گرفته‌اید. خب، تنها کافی است این عبارات در بنر شما قرار بگیرند و تمام!

اما اشتباه بزرگ همینجا رخ می‌دهد!

بسیاری از طراحان بدون رعایت اصول منطقی طراحی بنر، درگیر ظواهر طراحی می‌شوند. یکی از این اصول توجه به زبان نوشته‌های بنر است. فارسی‌زبانان از راست به چپ اطلاعات بنر را دنبال می‌کنند. پس بهتر است اطلاعات کلیدی، به ترتیب اولویتِ ارائه به مخاطب، از راست به چپ در بنر جای‌گذاری شوند.

نکته‌ی مهم دیگر این است که در بنرهای متحرک، اطلاعات مهم‌تر باید جایگاه ثابتی داشته باشند. به شکل زیر دقت کنید.

نمونه بنر گیف (متحرک) مثال زده شده شامل دو اسلاید است. بنر اسلاید 1 مربوط به تبلیغات محصولات دیجیتال یک فروشگاه اینترنتی است. در طراحی بنر اسلاید 2، دو اشتباه مذکور رخ داده‌اند. اولین اشتباه مربوط به عدم توجه به زبان فارسی است؛ CTA اولین چیزی است که به مخاطب نمایش داده شده در حالی‌که نمی‌داند موضوعیت آن چیست و چرا باید اقدام مورد نظر (کلیک برای مشاهده تخفیف‌های بیشتر) را انجام بدهد.

اما اشتباه بزرگتر تغییر ناحیه‌ی تمرکز مخاطب است. در حالی‌که در این نوع تبلیغ، نام کمپین،‌ اسم برند و CTA از بیشترین اهمیت برخوردارند باید در اسلایدهای مختلف جایگاه ثابتی داشته باشند.

طراحی بنر گیف، بنر HTML5 و بنر ثابت، علاوه بر دید تخصصی در طراحی، نیازمند درک کسب‌وکار شماست. تیم متخصص کادرنو متناسب با زمینه‌ی فعالیت و نیازهای‌تان بنرهای شما را ایده‌پردازی، تصویرسازی و طراحی می‌کند.

تنها کافی است به‌صورت آنلاین  قیمت طراحی بنر  تبلیغاتی را مشاهد کنید، نوع بنرهای خود را اعم از ثابت یا متحرک را به همراه سایزهای موردنظرتان انتخاب کنید و سفارش بدهید. همچنین قبل از هر تصمیم و اقدامی، می‌توانید از مشاوره‌ی رایگان متخصصان کادرنو بهره‌مند شوید.

انتهای پیام/

این مطلب تبلیغاتی است و محتوای آن توسط تسنیم تأیید و یا رد نمی‌شود.

R1234/P1234/S1407/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رپورتاژ آگهی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رپورتاژ آگهی رپورتاژ آگهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۷۷۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاش تلویزیون، این مدلی نبود

امروز روز مهمی برای فوتبال ایران در عرصه باشگاهی است؛ با توجه به اهمیت دیدار‌هایی که قرار است برگزار شود، ممکن است سرنوشت قهرمان این دوره از بازی‌های لیگ برتر مشخص شود. دست بر قضا دو بازی بسیار مهم هم قرار است برگزار شود که هر دو تأثیرگذار و تعیین‌کننده خواهند بود. یکی در تبریز که استقلال صدرنشین با تراکتور مچ‌اندازی می‌کند و دیگری در تهران که سپاهان به مصاف پرسپولیس می‌رود.

برگزاری هر دو دیدار در یک روز، چهارشنبه بزرگی را رقم زده و با توجه به حساسیت موجود در جدول رده‌بندی، اهمیت این دیدار‌ها را اگر از دربی بیشتر نکند، دست‌کمی از آن هم ندارد. این دو بازی با توجه به حضور تماشاگرانی که برای گرم‌شدن میدان پا به ورزشگاه می‌گذارند، ویترین مناسبی برای تبلیغ این رشته ورزشی در ایران است. البته که با توجه به رشد فضای مجازی، چنین ویترینی بیش از گذشته در عرصه بین‌المللی معرفی شده، ولی فرصت بی‌نظیری بود که بتوان از کنار آن بیشترین بهره را برای معرفی چهره دیگری از ایران برد.

قبل از ادامه مبحث همین ابتدا باید تکلیف را مشخص کرد که چنین روایتی با علم و آگاهی از این موضوع پیاده می‌شود که فوتبال مثل قبلا دغدغه کوچه و بازار نیست. درست در روز‌هایی که سفره‌ها کوچک‌تر شده‌اند، خیلی نیاز به دلِ خوشی است تا برای بازی‌های لیگ برتر، مثل سابق سرودستی شکسته شود. با علم به این موضوع، ولی بازهم می‌شد از این فرصت، استفاده درخوری کرد به شرط آنکه تلویزیون، این مدلی نبود.

این مدلی بودن تلویزیون در چند مورد خلاصه می‌شود؛ اول و مهم‌ترین آن‌ها انحصارطلبی است. صداوسیما سال‌های زیادی است که اجازه تأسیس و رشد شبکه‌های خصوصی را نمی‌دهد و همه چیز باید تحت سیطره‌اش قرار بگیرد. حتی اگر قرار به فعالیت بر بستر اینترنت هم باشد، باز باید این نهاد نیمچه چراغ سبزی نشان دهد. ناگفته پیداست که چنین نگاهی، روایت را یک‌سویه و رفته‌رفته مخاطب را دلسرد می‌کند. نگاه تکراری به وقایع با چهره‌های برمدار مانده، اجازه ذوق‌زدگی از مخاطب را می‌گیرد.

پیامد اصلی آن، ریزش مخاطب است. اتفاقی که چندسالی است رخ داده و به گواه آمار همین نهاد و البته اظهارات مسئولان رده‌بالایش، برنامه‌ها دیگر مخاطب چندانی ندارند. تمام مواردی که در بالا گفته شد، شامل برنامه‌های ورزشی می‌شوند. انحصار در این مورد تأثیرش را گذاشته و مخاطب مثل سابق استقبالی از آن ندارد. تازه برای فوتبال، خاصه از نوع پخش زنده‌اش، شرایط برای تلویزیون بهتر است و همچنان در زمره برنامه‌های پربیننده‌اش محسوب می‌شود.

ناگفته پیداست که این پربیننده‌بودن در مقایسه با سایر برنامه‌های کنونی است وگرنه کیست که نداند آمار در مقایسه با گذشته در همین بخش هم چنگی به دل نمی‌زند.

پس دومین مدل تلویزیون که در چنین روز مهمی برای فوتبال می‌توانست بهتر باشد، ولی نیست، ریزش مخاطبش به‌واسطه رانده‌شدن اکثر متخصصان و سپردن امور به دست آن‌هایی است که آمار نشان داد، صلاحیت چندانی برای تولید محتوای جذاب و البته مخاطب‌پسند ندارند.

غلبه نگاه پولی بر کیفیت هم دیگر مدل تلویزیون است که مخاطب فوتبالی را در چنین روزی آزار می‌دهد؛ پخش آگهی‌های بازرگانی تا یک ثانیه مانده به شروع بازی و زیرنویس‌های ناتمام در طول ۹۰ و چند دقیقه هم نشان می‌دهد که تلویزیون از پخش فوتبال، به دنبال بهره مالی است. افزایش درخور نرخ‌های آگهی در زمان پخش دیدار‌های مهم هم مهر تأییدی بر این ماجرا است. این موارد بخشی از تلاش برای انحصارطلبی تلویزیون در چنین رویداد‌هایی را توجیه می‌کند؛ هرچند تمامی اتفاقات را شامل نمی‌شود. حالا دیگر، سخن‌گفتن از این بحث که‌ای کاش این نهاد کمی با همین فوتبال که از ثانیه به ثانیه‌اش درآمدزایی می‌کند با روی خوش تا می‌کرد و دستی در جیب می‌کرد تا باشگاه‌های تا بن گرفتار بدهی را نجات دهد، امری آرمان‌گرایانه به نظر می‌رسد.

اصولا، اما در دنیایی بهتر، در چنین چهارشنبه‌هایی که مردم هم دل و دماغی برای پیگیری بازی‌های فوتبال داشته باشند، فضا برای رقابت آزاد باز است تا هر شبکه تلویزیونی که خدمت و کیفیت بهتری در پخش و تولید محتوا دارد، بتواند میهمان خانه‌های مخاطب شود. هرچند شاید مخاطب هم مجبور شود اندکی پول برای تماشای این زیبایی بپردازد، ولی آن‌وقت دیگر خیالش راحت است که نقد و نگاه یک‌طرفه‌ای به او خورانده نمی‌شود و قرار نیست با دیدن لحظه به لحظه برمدارماندگان، با آگهی‌های ریزودرشت، زیرنویس‌ها و تبلیغات عجیب و غریب که به میانه میدان هم کشیده شده و تولید محتوایی که فاقد جذابیت و کیفیت است، لذت تماشای یک بازی فوتبال از او سلب شود.

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغات انتخاباتی دور دوم در آبادان
  • تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد می‌شود
  • رفتار تبلیغاتی کاندیدهای انتخابات مجلس رصد می‌شود
  • تبلیغات داوطلبان دور دوم انتخابات مجلس در گنبد آغاز شد
  • بحران ادبیات داریم
  • کاش تلویزیون، این مدلی نبود
  • ۶ اشتباه رایج بعد از غذا خوردن
  • 6 اشتباه رایج بعد از غذا خوردن
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • سه پیشنهاد جنجالی برای هدایای تبلیغاتی